Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екс-нардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала кілька кадрів з фотосесії в Парижі, куди нещодавно відправилася.

Як видно, перед камерою красуня з'явилася на великому балконі елітного готелю. На першому фото дівчина розкинулась на стільчику, задерши ноги на бортик, вона сидить боком до камери і думає про щось своє. Подихати свіжим повітрям вона вийшла в укорочених темних джинсах і білій футболці, поверх якої накинула стильний піджак. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на її очах забавні сонцезахисні окуляри. На другому знімку Алла відображена вже стоячи біля огорожі, вона підняла одну ногу вгору, а на її обличчі зухвалий вираз. Фолловери тут же кинулися обговорювати знімок в коментарях, засипаючи дівчину компліментами та побажаннями гарного відпочинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.