Відома українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня заінтригували публіку новою піснею, яку вже готується презентувати, а також показала коротенький фрагмент, який натякає, чого чекати шанувальникам.

Так, Аліна опублікувала у соцмережі відео, на якому видно трохи рухому фотографію, а також чути рядок з нового хіта. На знімку співачку можна побачити у пристрасних обіймах актора, який часто знімається в її кліпах – це Роман Полянський. Видно, що співачка в червоному вбранні, а її партнер в чорному, і вони майже цілуються, тримаючи у витягнутих руках пістолети. В кінці можна побачити дату прем'єри пісні – 27 лютого. Шанувальники у захваті від нової публікації зірки і вже в передчутті її нового хіта.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.