Відома українська телеведуча Катя Осадча, яка є автором і ведучою програми "Світське життя", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка показала кілька милих і неймовірно ніжних фото, на яких з'явилася в легкому літньому образі від італійського бренду.

Судячи з фото, Катерина відправилася в теплу країну вигуляти обновки, але геолокацію не залишила. Як видно, на прогулянку телезірка вийшла в легкому ніжному платті з оригінальним візерунком, яке ідеально на ній сидить і підкреслює струнку фігуру. На ногах Каті акуратні білі кросівки, волосся зібране на потилиці, а на очах темні окуляри. Вона активно позує на камеру, видно, що відмінно проводить час, тільки не зрозуміло, фотографує її чоловік Юрій Горбунов або хтось інший. У підписі до фото Осадча написала: "А ви готові до весни? Я вже готова вигулювати літні сукні".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.