Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь та наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенко, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

Так, цього разу зірка "Аферисти в сетях" опублікувала знімок, на якому вона стоїть з валізою на фоні червоної іномарки, водночас позуючи на камеру.

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, фото: Сьогодні
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, фото: Сьогодні

"Вони снилися мені ночами… Ввижалися наяву… Спалахували в мріях… Але знайти я їх не могла… Джинс з високою і стильно-виразною талією, аби сиділи, як вогонь, щоб зручно, щоб з акцентом на поясі… коротше, знайшла", - написала зірка, хизуючись своїми новими джинсами.

Щоправда, увагу користувачів соцмережі привернули зовсім не її обновки, а те, що на знімку наречена Розенка вийшла вкрай худою. А відтак, вони почали рекомендувати її поїсти:

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Боже, ви така худа! Хочеться вас нагодувати", "Яка твоя вага?", "Христина, більше їжте, ви така худенька", "Крістіночка, яка Ви худенька)", "Я вже насмажив картоплі для тебе)".

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Рожева" наречена Розенка на камеру показала, що вона вміє виробляти ротом, відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", наречена Розенка "поцупила" в "Сільпо" візок та ледь не навернулася на ньому, відео.

Також "Знай.ua" писав, що наречена Розенка потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови: що сталося з Оленою-Крістіною Лебідь.