Відома українська співачка, акторка студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. Так, артистка виставила серію ніжних і романтичних кадрів, вперше показавши вагітний животик. Варто зазначити, що чутки про те, що пара чекає малюка з'явилися ще в січні, після спільних знімків коханих з Сергієм і Сніжаною Бабкіними, однак тоді Віра ніяк не прокоментувала це.

"найпрекрасніше, що з нами @romandudaofficial могло статися;) Дякую🕊
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨", - поділилася радістю Кекелія. Фолловери почали вітати майбутню матусю: "Просто неземна краса 💋👏😍😘", "😉❤️вітання!!!!✌️👌", "Вітаю, Ви прекрасна!", "Дуже гарно і чуттєво) Вітаємо", "Це найбільше щастя!! Вітаю 🤗🙏", "Вєєєєрочка! Яка гарна! Вітаю дуже!!! ❤️", "Вірочка,вітаю вас з Ромкою, обняла ❤️", "Як же я за вас рада💖 Тобі дуже личить🤰Легкої вагітності і здоров'я вам з малятком(ом)💐".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.