Тривалий час після скандального розлучення з 74-річним Євгеном Петросяном комічна акторка Олена Степаненко не давала інтерв'ю і не з'являвся на публічних заходах. Однак нещодавно вона таки вийшла у світ, почала активно виступати і відповідати на запитання журналістів. У соцмережі Instagram на сторінці гумориста Сергія Дроботенка з'явилося його загальне зі Степаненко фото, на якому актрису просто не впізнають.

Як видно, перед камерою Олена Григорівна з'явилася в стильній чорно-білій сукні, яка підкреслила схудлу фігуру. Її волосся красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж і майже не видно зморшок. Фолловери не впізнають артистку, відзначаючи її схуднення і зовнішній вигляд в цілому, деякі навіть припустили, що Степаненко вдалася до послуг пластичних хірургів. Варто нагадати, що в період кризи відносин з Петросяном Олена сильно схудла, скинувши 46 кілограмів. За її словами, такий результат принесло їй правильне харчування.

Скріншот поста Дроботенко в Instagram
Скріншот поста Дроботенко в Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Петросян "відкупився" мільярдами від Степаненко після розлучення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що нова дружина Петросяна готується стати мамою? Невідомі факти про повну протилежність Степаненко.

Також портал "Знай.ua" писав, що новоспечена дружина Петросяна виявилася суворішою Степаненко.