Легенда поп-сцени російський співак Філіп Кіркоров, який нещодавно хвалився фотографією з Бредом Піттом на церемонії "Оскар-2020", вирішив у досить екстравагантній формі привітати своїх шанувальників з Масляною. Несподівано для всіх співак опублікував відверту фотографію Катерини Варнави.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Кіркорова в мережі Instagram.

"А у вас млинці на молоці?", - іронічно запитав Філіп Бедросович у своїх підписників.

Публікація Філіпа Кіркорова, Instagram
Публікація Філіпа Кіркорова, Instagram

На гарячому фото можна побачити відому гумористку, акторку і телеведучу Катерину Варнаву, яка зайнята важливою справою — злизуванням молока з тарілки. Знімок охоплює не всю Катю, можна побачити, що дівчина знаходиться в дуже пікантній позі, простими словами - Катя стала рачки.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дописники співака влаштували в коментарях вельми живу бесіду: "Яка ж вона огидна, брр"; "Я завжди на кефірі роблю! Виходять тоншими і мереживними"; "Це її гонорар?"; "Вона як Мерилін Менсон - Відсосу не нагинаючись!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Галкін різко помолодшав слідом за Пугачовою, фанати не дають більше 20-ти.

Як повідомляв Знай.uа Максим Галкін зробив з 6-річного сина професійного гонщика, перші успіхи красеня.

Знай.uа писав, вічно молода Пугачова загуляла відразу з двома жеребцями, Галкін і в підметки не годиться.