Відомий український співак Андрій Данилко, якого знають і люблять під сценічним образом Вєрки Сердючки, зізнався, що у нього був роман з Інною Білоконь (мама Вєрки).

Про це стало відомо завдяки заяві Андрія в ефірі шоу "Слава+", гостем якого він став. Артист відверто розповів не тільки про своє життя і кар'єру, але і про романтичні стосунки.

Андрій Данилко, фото: Люкс ФМ
Андрій Данилко, фото: Люкс ФМ

Так, у рубриці "Соври Славе" Андрій Михайлович зізнався, що у нього були стосунки з мамою Вєрки Сердючки, а саме з акторкою і постійною супутницею Данилка, Інною Білоконь. Інна була невід'ємним членом публічної появи Вєрки Сердючки на всіх світських заходах і концертах в ролі мами Вєрки, Інни Адольфівни.

Раніше цій зірковій парочкці приписували роман, проте ані Андрій, ані Інна чутки не коментували. Крім зізнання про роман, виконавець заявив, що Інна досі його близький друг і згадав про їхню першу зустріч.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Наша зустріч - це була повна антипатія. Я думав: "Боже, шо це?" і також думала вона. Вона була красунею, а я був красень, як Селена Гомес і Джастін Бібер. У неї була спідниця-Тетянка, турецький светр, міліровка ... І я теж був красень, спеціально одягав більшу куртку, щоб здаватися більше. Тому що без неї я був худий, реально швабра.", - зізнався Андрій Данилко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Go_A представить Україну на Євробаченні, найкращі пісні конкурсантів.

Як повідомляв Знай.uа Данилко накинувся на журналістів - "Стадо овець", хейтери і то краще.

Знай.uа писав, Тіна Кароль "бахнула" з двома чоловіками, Балан десь загубився - "Хочеться кохання".