Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс забавним спільним відео з популярним коміком, зіркою "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрієм Ткачем, скориставшись додатком TikTok. Так, артисти взяли участь у челленжі Потапа і його групи MOZGI, які випустили трек під назвою "Девченка", а дружина Володимира Дантеса жартома "відшльопала" Ткача. Варто відзначити, що артисти давно дружать сім'ями, тож ролик не ніс ніякого романтичного підтексту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також в челенжі, крім самих Потапа і його дружини Насті Каменських взяла участь ще одна зіркова парочка - Юрій Горбунов та Катя Осадча. Телеведучі "помінялися подружжям" і зобразили жартівливу сценку під час зйомок проекту "Голос країни". До речі, трек репер присвятив саме своїй коханій, а в барвистому кліпі знявся з гарячими дівчатами, які приміряли "чоловічу" уніформу, побувавши в костюмах пожежних, працівниць СТО і цеху на заводі. Таким чином артист вирішив донести, що дівчата можуть бути кращими і в традиційно "чоловічій" роботі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.