Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила сміливе фото, позуючи в одному з "інопланетних" образів з нового кліпу на хіт "Новий Рим", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка приміряла шкіряні штани, чорний бюстгальтер і яскраво-рожеву шубку, яка дуже нагадує один з культових вбрань Тілля Ліндеманна, засвітивши струнку фігуру і сталевий прес. Варто відзначити, що Світлані приписують роман з солістом Rammstein, а також спільну дитину - однорічну доньку Тільду.

"Улюблений лук😉
#новыйрим", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери відразу ж все зрозуміли: "Тіль поділився,не інакше😆", "Химерна! Таке враження, що всі пози закінчилися", "Шубку Тілька позичив?", "Щось багато схожості з Тіллем)", "Ваууу, яка красуня💥❤️🔥", "Вау💥Красуня💋Шубка супер 💎 Фігура вогонь 🔥 Дуже любимо♥️♥️♥️", "Улюблений лук Тіля🤣🔥", "Це іноземне слівце -лук. Лук -це цибуля. Краще було б написати - образ👌", "Ви сексі", "Щось жарко стало😅 Вимкніть режим вогню, будь ласка🔥", "Ах,скільки пристрасті!!❤️❤️".

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.