Відомий російський співак Сергій Лазарєв влаштував справжню істерику на шоу "Ну-ка, все вместе". Виконавцю не сподобалася критика на адресу молодої конкурсантки.

Свої пояснення Сергій опублікував в мережі Instagram.

"Так, я Емоційний! Так, часом надто запальний, але я маю свою чітку позицію, і завжди її аргументовано відстоюю, а все тому, що мені не все одно. Я все життя гостро реагую на несправедливість, яка відбувається. Я проти "стереотипів", "вузьких шор і упереджень", я проти "упередженості та ярликів", я проти "неаргументированної думки". Я вважаю, що член журі не повинен оцінювати конкурсанта через мову, якою він співає! Він повинен оцінювати його виконання, його вокальні дані, артистизм іт.д., а не ставити йому в провину, що він вибрав пісню іноземною мовою. Мене самого так часто в цьому житті "судили" і "затикали" через ідіотські стереотипи, і не тільки в музиці, що я дуже близько беру до серця, коли бачу, що подібне відбувається на моїх очах по відношенню до інших.", - пише Лазарєв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, залицяльник Лорак вперше заговорив про дітей: "У них немає матері".

Як повідомляв Знай.uа Лазарєв зворушив першою фотосесією з дітьми Микитою і Анею: копія відомої красуні, але не Лорак.

Знай.uа писав, шанувальник Лорак не поділив з Біланом "лаври" Євробачення дійшло до абсурду.