Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертим чорно-білим фото лише в еротичному боді, рекламуючи лінійку одягу та аксесуарів від продюсерського центру "MOZGI", засновниками якого є Потап і Ірина Горова. Так, артистка засвітила не тільки оголені сідниці, але і кілька своїх татуювань.

"⚡️", - лаконічно підписала кадр Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз, заздрив Володимиру Дантесу і виконавець Віталій Козловський: "Дужеее😍😍😍", "Ну нарешті ці фотки 🙏🏽🥵💟💟💟💟", "Яка красива спина 😻😂🔥", "*естетика увійшла в чат* ❤️😂", "Шикарна 😍🔥", "Дуже красива💕👍", "Що за Цяця 😍🔥🔥🔥", "Надюшка ,шалена імператриця😁", "Тии прекрасна♥️💖😍", "Гармата😍🔥🔥", "Нове тату?", "Господи, обожнюю такі фото 😻😻😻😻", "Ааааааа, який же кайф🔥", "Яке гарне волосся😍", "Сексі ❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍💖💖💖💖💖💖", "Красуння🔥🔥".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.