Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила світлий ранковий кадр в перший день весни, який також припав на свято Прощеної неділі, примірявши лише піжаму-оверсайз бежевого кольору. Так, артистка позувала в затишній домашній обстановці, доповнивши образ виразним макіяжем з акцентом на очах.

"З першим днем весни! 🙏🏻 З прощеною неділею!", - зворушливо підписала фото Лорак. Фолловери не пройшли повз, але їх думки сильно розділилися: "Дивлюсь і хочеться плакати. Нічого натурального не залишилось на тобі. Лялька. Всі на одне лице", "Яка ти красуня, лапулічка 💋💋💋😊😉👍", "Скільки фотошопу...(((", "Обкладинка Vogue 😍", "Красуня ❤️❤️😍", "Подобається Лорак як співачка, красива, АЛЕ блін, пару років пройде, ваще не впізнавана стане, обличчя з кожним разом все більше відрізняється від "оригіналу" так сказати... ((", "Ані, з кожним днем все красивіше і красивіше 😍❤️ Неземна 😻😻💞⭐".

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.