Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN", активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила дуже відвертий пост-зізнання, прокоментувавши інтимне інтерв'ю, яке дала Маші Єфросиніній в її шоу "Экзамен". Так, 24-річна красуня зізналася, що ніколи не перебувала в романтичних стосунках, а також є незайманою, адже ще не знайшла "того самого" чоловіка. Яна Шемаєва пояснила, чому поділилася своєю пікантною ситуацією на всю країну, зазначивши, що її зовсім не бентежить правда і на даний момент артистка відвідує гештальт-психолога, щоб розібратися у своїй внутрішній ситуації.

""ПРАВДА — ЦЕ НЕ СОРОМНО🐼🐼
Стільки повідомлень після жодного інтерв’ю не отримувала! Дякую Маші @mashaefrosinina, що настільки тонко відчула мене і обережно відкрила тему першого сексу. Його відсутності. В (о ні, тільки не це) 24 роки.
⠀ ⠀ ⠀ 📺Причини поділитися своєю історією:
1) Я знала, що, відкрившись, допоможу справитися з соціальним тиском людям РІЗНОГО віку.
* так і сталося — сотні людей вже написали мені, що їм тепер легше. Отже не даремно я відчувала потребу розповісти!

2)Відкритість — кращий з усіх можливих трендів! Зараз відкрито говорять про секс в деталях — це допомагає багатьом знайти себе в чужих історіях. Тільки от інші люди, які не мають серйозних відносин (а для мене секс можливий лише за такого ходу подій — хоча кожен обирає своє) страждають від тиску такого інформаційного потоку і починають думати, що з ними щось не так, — лише тому що немає в якості опори жодної історії публічної людини, яка давала би розуміти, що не вести статеве життя — це так само окей як і вести його. Це чисто питання твого вибору: час чи не час.

📺То чому не розповідала раніше:
1)Бо думала, це як стати голою посеред людного центру міста. Паралізуючий страх, що люди тикатимуть пальцями і кидатимуть камінням. Яка нісенітниця💩

2)боялася осуду чоловічої статі, тому що *вставте тут популярні вирази-ярлики типу «дівчина має бути досвідченою» і додайте страх у випадку, коли це відбудеться, виявитися тим самим бревном* Нісенітниця-2💩 Бо це все про догоджання вигаданій людині. Де тут хоч слово про мій комфорт?

3)В мові є такі поняття як застарілі слова та історизми. Так от слова «цнота» і «дєвствєнность», здається, перші в тому списку! Історичніше тільки «квіточка»🌚 Я так думала. А тоді передумала, бо це нісенітниця-3💩
Як ми докотилися до того, що речі, які стосуються особистого простору людини, тепер діляться на сучасне, не сучасне, модне?

Всі інсайти, які я проживаю зараз, зводяться до двох моїх простих правил життя:
1. Будь собою.
2. ПРАВДА - ЦЕ НЕ СОРОМНО. За будь-яких обставин.

Можна тепер після таких постів ставити статус «Головна незаймана країни»?😀"
, - поділилася емоціями і думками Яна Шемаєва. Фолловери не пройшли повз, підтримали зіркову красуню в коментарях і Надя Дорофєєва з Машею Єфросиніною.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.