Популярна американська модель і телезірка з сімейства Кардашьян-Дженнер Кендалл зібрала багатомільйонну армію фанатів у своєму Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото зі свого життя. Так, в цей раз зоряна красуня показала результати спекотної фотосесії для модного білизняного бренду Calvin Klein, обличчям якого є.

На першому знімку спокуслива красуня позує в екстравагантній позі, на ній сексапільний чорний комплект білизни, а на ногах милі білі шкарпетки. На другому фото Кендалл вже в іншій локації – тут на ній джинсові широкі світлі шорти і така ж безрукавка, під якою немає білизни. На третьому кадрі Дженнер з'явилася у світлому комплекті білизни, вона розсілася в непристойній позі і з викликом дивиться в камеру. Шанувальники у захваті від нової фотосесії моделі, і почали активно обговорювати її публікацію, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.