Сьогодні 23-річна Кендалл Дженнер визнана найбільш високооплачуваною моделлю світу. Знаменитість практично не пропускає жодного показу, регулярно знімається в рекламних кампаніях і з'являється на обкладинках журналів. Тому з трудом віриться, що колись голлівудська красуня комплексувала через свою зовнішність. В минулому році, після церемонії "Золотий глобус", Кендалл стала, мабуть, найбільш обговорюваною гостею червоної доріжки. А вся справа в недосконалості шкіри особи, які не зміг приховати навіть професійний макіяж.

Однак тоді на критику з боку громадськості Дженнер відреагувала абсолютно спокійно, зізнавшись, що комплекси залишилися в юності - саме тоді їй довелося найважче. Масла у вогонь підливали і її сестри Кардашьян-Дженнер, на тлі яких Кендалл була гидким каченям.

"Для мене це було досить важко: дивитися на моїх гарних сестер з красивою шкірою і думати: "Окей, чому саме я? Що зі мною не так?", - згадує модель.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Самі сестри намагалися підтримувати Кендалл:

"Вони завжди були поруч, щоб підбадьорити мене, і допомогти відчувати себе краще. Це те, що я найбільше ціную в моїй сім'ї і моїх сестер, — вони ніколи не здаються і завжди шукають рішення".

Раніше повідомлялося, що ангел Victoria's Secret 23-річна модель, зірка реаліті-шоу і молодша сестра знаменитої Кім Кардашьян Кендалл Дженнер обожнює привертати до себе загальну увагу, що успішно робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Дівчина відома своїми епатажними витівками, а ще вона є однією з найдорожчих моделей світу.

Так, в цей раз у своєму Instagram Кендалл виклала фотографії з сімейного відпочинку в Аспені, на яких вона позує на тлі гір в крихітному рожевому купальнику-бікіні, шапці-вушанці і в чоботях. З сторіс зірки стало відомо, що на свята вона вирушила на гірськолижний курорт разом зі своїми сестрами – Кім і Кортні Кардашян.

Напомним, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.