Журнал Forbes оприлюдни список найбільш високооплачуваних акторів, моделей, співачок, зірок до 30 років і музикантів. Цікаво, що цього разу першість не дісталася минулорічній лідерці Кайлі Дженнер, хоча вона також значиться у переліку.

Свого часу зірка отримала звання наймолодшої self-made підприємниці і прикрасила обкладинку серпневого номера журналу, в якому опубліковано престижний рейтинг.

Дженнер зайняла 27-е місце ($ 900 мільйонів), обігнавши свою старшу сестру Кім Кардашьян (54-е місце в рейтингу і $ 350 мільйонів). Кайлі заснувала власний бренд косметики Kylie Cosmetics, який всього за два роки існування приніс їй величезний прибуток.

Кім Кардашьян
Кім Кардашьян

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Бренд Kylie Cosmetics допоміг 21-річній бізнес-леді розділити п'яту сходинку з Jay-Z, доходи якого забезпечує музика, шампанське Armand de Brignac, коньяк D'Ussé і частки в компаніях Roc Nation і Tidal. Лідером став режисер "Зоряних воєн" Джордж Лукас, і не останню роль в цьому зіграла продаж його кінокомпанії Lucasfilm студії Disney за чотири мільярди доларів.

Так виглядає повний список:

Джордж Лукас ($ 5,4 млрд)

Стівен Спілберг ($ 3,7 млрд)

Опра Уїнфрі ($ 2,8 млрд)

Майкл Джордан ($ 1,7 млрд)

Кайлі Дженнер ($ 900 млн)

Jay-Z ($ 900 млн)

Девід Копперфільд ($ 875 млн)

Diddy ($ 825 млн)

Тайгер Вудс ($ 800 млн)

Джеймс Паттерсон ($ 800 млн)

Дивіться: зірки з найбільшими гонорарами

Нагадаємо, американська кіноакадемія оприлюднила шорт-лист саундтреків, які в цьому році продовжать боротьбу за престижну кінопремію Оскар. Як повідомляв "Знай.ua", Притула і Нікітюк поцілувалися на очах у всієї країни. Також "Знай.ua" писав, Лобода і Лорак виступили на закритій вечірці в Києві.