Весна буде надзвичайно багатою на цікаві кіноновинки: чекайте на екранах продовження улюблених франшиз, нові блокбастери про супергероїв та цікаві дебюти українського кіна.

Вперед (5 березня)

Кінокомпанія Дісней створила цілий новий анімаційний світ. У ньому живуть казкові створіння - єдинороги, гноми, дракони, тролі, проте магія давно зникла, а тому ці створіння ведуть спосіб життя максимально похожий на наший. Все змінюється, коли одного разу брати-ельфи отримують незвичайний подарунок…

Толока (12 березня)

Сучасне українське кіно від одіозного і скандального Михайла Іллєнка. В основі фільму - вірш Тараса Шевченка “У тієї Катерини хата на помості...”. Дівчина відсилає козаків рятувати свого брата, хоча насправді не брата, а коханого. Чим завершиться рятувальна експедиція і обман - дивіться у кінотеатрах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Тихе місце 2 (19 березня)

Продовження Тихого місця 2018-о року, яке зібрало неочікувано велику кількість позитивних відгуків і оцінок. Джон Красинскі виступає лише режисером, до Емілі Блант доєднаються Калліан Мерфі та Брайан Тайрі Генрі, щоб разом боротись з монстрами та людьми, які вижили.

Мулан (26 березня)

Дісней представляє рімейк на свій класичний мультик про китайську принцесу, яка вирушає на війну, переодягнувшись хлопчиком. Сміливість її така велика, що вона отримує звання національного героя в Китаї. Нові мутанти (2 квітня) Перезапуск нової франшизи про легнедарних людей Х. Нові герої мусили вийти ще в 2018 році, але фільм відіслали на доопрацювання. У франшизі з”явиться зірка “Гри престолів” - Мейсі Вільямс (Арія Старк).

007: Не час помирати (9 квітня)

Фільм, якого усі боялись: ходили чутки, що Бонд піде на пенсію, а замість нього агентом 007 стане жінка. Насправді це не так: Бонд вийде з пенсій, щоб допомогти новому агенту з двома нулями впоратись із супернебезпечним злочинцем, його у фільм зіграє Рамі Малек, який минулого року отримав Оскара за акторську гру в байопіку про Фредді Мерк'юрі.

Чорна вдова (30 квітня)

Скарлетт Йоханссон повернеться на екрани у ролі Чорної Вдови - події нового фільму відбуваються після подій фільму “Перший месник: Протистояння”. Фанати зможуть побачити повернення героїв до своєї родини та оцінити динаміку сімейних стосунків у родині повній Чорних Вдов.

Форсаж 9 (21 травня)

Літній Він Дізель знову їздитиме на класних тачках, а його вороги будуть врізатись в нього. Разом все це графічне безумство не розповість нової історії, проте потішить фанатів франшизи, яка мусила давним-давно завершитись.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Marvel показала найвеличнішу битву в історії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф зіграє супергероя у Marvel: деталі нової ролі колишнього чарівника.

Також "Знай.ua" писав, що Marvel з розмахом відсвяткує 80-річчя свого Всесвіту: Amazon і Disney Store, що варто знати шанувальникам.