Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі. Нещодавно юна красуня відсвяткувала свій 15-й день народження, зібравши велику компанію друзів в одному зі столичних ресторанів. Так, дівчина позувала в стильному образі, виставивши спільне селфі зі своїм візажистом Олегом Машуковським, який також відомий як музикант і актор. До речі, хлопець часто робить макіяж Ірині Білик та іншим зіркам української естради.

"Sweet 15 ❤️❤️❤️Thanks @mashukovsky", - лаконічно підписала кадр Полякова-молодша. Фолловери не прошлим повз, засипаючи іменинницю компліментами і вітаючи зі святом: "тут Виглядаєш набагато старше 😊 повнолітньою))☺️", "Красиво,але +5 років точно)", "Божественно😍 з днем народження,красуня🎂🥳🎉💐", "Машааа😍😍🔥", "Лялечка😍😍😍", "Яка ти красива😍❤️😘", "Красоткаа 😍😍😍", "З Днем Народження 🥂💕🔥".

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.