Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила уривок з прем'єри нового кліпу на хіт "Я б літала", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка презентувала шанувальникам сонячну серію кадрів на тлі білосніжних скель і блакитної води на Сицилії, Італія, примірявши різні вбрання світлих відтінків, які вигідно підкреслюють струнку фігуру. Варто відзначити, що Кароліна також продемонстрквала тіло в бікіні, пофліртувавши з бородатим красенем.

"Прем'єра кліпу #ябылетала! 💜
З величезною радістю дарую вам свою ніжність і любов у цьому неймовірно красивому відео. Любов витає в повітрі.
Спасибі всій команді!", - поділилася радістю Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Чимось схожий на кліп Лободи "Твої очі", "На разок подивитися, не заводить", "Ну що ж все однотипне таке останнім часом!??? Там чорне, тут біле. Труси, ліфчики, голі ноги, п'яти, дупи. Ну жесть! 😨", "👎🏼У Бадоєва явно криза на творчість... Полетіти в гарне місце, взявши з собою камеру, красиву дівчину і пару вбрань - і такий "кліп" зможе зробити кожен. Ні про що!!! І так вже який кліп. Хоча, з іншими артистами є більш масштабні роботи. А ви, Кароліна, чудово виглядаєте! 👏👍", "Ну таке..не дуже, душевного нічого, драйву теж", "Що за маячню вона несе? І про що взагалі співає?".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.