Дочці артистки студії "Квартал 95" Олени Кравець Маші майже 17 років. Дівчина вже давно самостійна, вона живе окремо квартирі з подружкою і закінчує школу. Маша вже спробувала себе в моделінгу, а ще вона активний користувач Instagram, де часто радує фоловерів яскравими моментами з життя. Так, в цей раз красуня показала кілька милих фотографій з Лондона.

На нових фото Маша позує на вулиці, на прогулянку вона вийшла в простих темно-синіх джинсах і персиковій кофтині. Її волосся розпущене і трохи розпатлане вітром, а на обличчі легкий макіяж задумливий вираз, але одним із знімків, вона мило посміхається. Дівчина зображена на тлі однієї з визначних пам'яток, вона явно позує й крутиться перед камерою. У підписі до фото Маша написала: "London was good". Шанувальники не пройшли повз і почали засипати красуню компліментами в коментарях до фото. Багато відзначили, що на нових фото красуня особливо схожа на маму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Олена Кравець відверто зізналася, чому її дочка з'їхала від батьків.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець із "Квартал 95" вперше показала своїх близнюків.

Також портал "Знай.uа" писав, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" розбурхала свіжими фото.