Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила компрометуючий кадр і заінтригувала шанувальників новим треком під назвою "Новая сила киски". Так, артистка приміряла ляльковий образ, позуючи з ніжно-рожевій перуці і відвертому латексному вбранні, лежачи на пухнастій ковдрі.

"«Моя кицька без прописки
Налий мені віскі
Налий мені віскі 😉» ©️ @shlakoblochina", - заінтригувала Анна Корсун. Варто відзначити, що Шлакоблочина - це ще один псевдонім співачки, який вона називає своїм "альтер-его" 18+". Фолловери ж розкритикували надто сміливий образ і пісню: "От під такі пісні дівчатка колбасяться і підспівують, а потім дивуються харассменту і що до них як до повій відносяться... дами в першу чергу поважайте себе". "Відписка", "Звучить як гімн приїжджих дівчат 😅", "В порно роликах плануєш зніматися?", "Зовсім зповіялася, остаточно(".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.