Відома українська співачка, акторка студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. Так, в мережі з'явилося кумедне фото артистки з її колегою по сцені і подругою Мартою Адамчук, які "помірялися" своїми животиками.

"Сила жіночої солідарності😊", - свідчить підпис на офіційному акаунті "Жіночого кварталу". Фолловери залишилися в захваті: "Подвійний вибух краси, жіночності та таланту❤️♥️❤️♥️", "Щастя!". Варто відзначити, що раніше Віра Кекелія зізнавалася, як приховувала вагітність від коллег, однак зовсім скоро зіркові подружки викрили майбутню маму. Артистка зізналася, що першими помітили зміни співачки дівчата, у яких вже є діти - Лалі Ергемлідзе і Ольга Жуковцова-Кияшко. Вони до останнього замовчували про цікавий стан знаменитості, зберігаючи таємницю.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.