Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. Так, артистка виставила зворушливе чорно-біле відео з коханим, який співав для неї Колискову під гітару і засвітила круглий животик.

"Моя улюблена Колискова🤍
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
В ті ночі, коли я не могла заснути, Рома наспівував мені цю Колискову🕊 @romandudaofficial , пам'ятаєш?
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨", - трепетно підписала романтичний ролик Кекелія. Фолловери залишилися в захваті: "Яка ви прекрасна ніжна пара.Хай вам щастить 😍😍😍", "Дівчинка моя❤️", "Як зворушливо і ніжно! Хай щастить!🤗😘", "Ооооо не вимикайтесь! Заряд позитиву на день від вас😍", "А які колискові будуть коли на світ з'явиться частинка вас.", "О Господи! Як же це неймовірно зворушливо... 🌸🌸🌸🤗Спасибі!" "Неймовірно ніжно і красиво💜".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.