Відома українська співачка, акторка студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. Так, артистка виставила серію ніжних і романтичних кадрів з коханим, позуючи в чорному прозорому міні-платті і засвітивши круглий животик.

"Друзі, величезне спасибі за всі ваші прекрасні слова, сердечка і смайлики;)))
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨", - поділилася радістю Кекелія. Фолловери залишилися в захваті: "Ви обидва розквітли 🌹🌹🌹 Здорово, що ви робите один одного краще 🙏🏼❤️", "Які ж ви прозорі і прикольні 💕💕💕", "Боже! Які ви❤️❤️❤️❤️❤️", "Прекрасні люди♥️", "Ви пристрасні і прекрасні 😘", "найулюбленіша пара😍😍😍", "Гарні фото. Пузік просто супер. Думаю буде хлопчик, а краще два)) Давно всі чекали на цю новину.", "Вірочка, клас, вітаю вас і захоплююся вашою парою", "Дуже красива і гармонійна пара💞щастя вам🤗😍😘", "Така естетична зйомка💔 Будьте щасливі".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.