Співачка Юлія Самойлова, яка представляла Росію на "Євробаченні-2018" поділилася з подробицями про участь у шоу "Фактор А" і сварки з Аллою Пугачовою.

Так, артистка в YouTube-шоу "Слухай, розкажи!" зізналася, що на "Фактор А" до неї не було ніякого особливого ставлення.

"Алла Борисівна зі мною теж сварилася й до сліз мене доводила. Жорстко кричала – що не так співаю, чому ти так співаєш, треба по-іншому. Ну, було різне", – прокоментувала Самойлова істерики Примадонни на репетиціях.

За словами дівчини, вона не отримала перше місце і впевнена в неупередженому ставленні до себе.

До речі, заступництво Пугачової приносить Самойлової дохід. Алла Борисівна купила у виконавиці одну з пісень та подарувала її своїй доньці Христині Орбакайте.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Максим Галкін нещодавно виклав фотографію своєї дружини Алли Пугачової поруч з дітьми, близнюками Гаррі і Лізою.

Як повідомляв портал Знай.uа, співачка Христина Орбакайте вирішила показати миле архівне фото з мамою – Аллою Пугачовою.

Також портал Знай.uа писав, що Максим Галкін опублікував веселе відео, на якому його діти, близнюки Гаррі і Ліза бігають по будинку в костюмах, які зазвичай надягають на Хелловін.