Маша Полякова – 15 річна дочка співачки-суперблондинки Олі Полякової, яка вже встигла зібрати свою армію прихильників в Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото і відео. Нещодавно красуня відзначила свій 15-річний день народження, на якому, судячи з нових фото, здорово повеселилася у компанії друзів.

Вечірку організували в модному київському рибному ресторані, там зібралися близько десятка підлітків, мабуть, це друзі або однокласники Маші. А ось дорослих, зокрема, саму Олю Полякову на фото не видно. На вечірку дівчинка прийшла в цікавому вбранні – на ній коротка картата спідничка і хитромудрий светр з цікавим принтом, а на ногах білі кросівки з чорними панчохами. Довге волосся Маші розпущене, а на її обличчі яскравий вечірній макіяж. Фани у захваті від нових фотографій зі свята, вони приєднуються до привітань і засипають дівчину компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.