Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильне свіже фото з виступу в київському Палаці Спорту, позуючи на сцені в пікантному латексному вбранні та еротичному мереживному боді, засвітивши форми. Так, артистка зізналася, що думає про шоу-бізнес і пояснила, чому важливо розуміти, про що співаєш і нести в маси більше добрих вчинків.

"Шоу-бізнес – це просто мікрофон, на який спрямована величезна кількість світла, преси та телебачення. І ти можеш використовувати мікрофон як завгодно, його почують мільйони. Ти можеш вийти, стати в непристойну позу і сказати кілька брудних лайок і матюків, а можеш вийти і заспівати щось божественно красиве і розповісти всім людям, про те що варто любити життя, цінувати й поважати себе, своїх батьків, своїх дітей і дякувати Богові за своє життя.", - поділилася думками Могилевська. Фолловери не пройшли повз: "Красиво сказано 🔥", "Моя прекрасна Наталія!!!", "Люблю вас 💖ви справжнісінька з усіх співаків❤️❤️ така яка є🌷🌷🌷🌷😘", "Наталя, ви така розумничка. Приклад для багатьох.", "👍👏👏👏💐💐💐 поважаю і люблю як співачку і людину!", "Неймовірно красива😻", "Краща ви😍😍😍💋".

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Могилевська шокувала шанувальників дивним увлечением.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".