Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним спокусливим образом, позуючи в архівній чорно-білій фотосесії. Так, артистка приміряла лише довге чорне оксамитове плаття з високим розрізом на нозі і напівпрозорі колготи, спершись на дерев'яний стілець і продемонструвавши струнку фігуру.

Фолловери залишилися в захваті, засипавши зіркову красуню компліментами: "Яка гарна 😍", "На вас можна дивитися вічно , космічно красива 🔥😍", "Все супер 😍 тільки чого га колготках смужка спереду?", "Яка Богиня 🤤🤤🤤😍😍😍", "Кішечка🤤😻", "Киця🐾🖤", "мала🥵😍😍!!!", "ЯКА ГАРНА❤️", "З самого ранку і вже вбила своєю красою🤤❤️", "Уляля🔥❤️", "Красуня♥️", "Боже, Тіна, ви нереально красива❤️❤️❤️", "Захоплююся тобою🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.