Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебедь та наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенко, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

Так, цього разу знаменитість опублікувала світлину, на якій вона позує на фоні стильного графіті з обличчям жінки. Водночас сама знаменитість одягнена у червону шкіряну куртку, джинси та тримає ключі від автомобіля.

Наречена Розенко, фото: Instagram
Наречена Розенко, фото: Instagram

"Люблю Весну на початку березня! Коли весняний промінь бадьорий Як би пустуючи нагадує...А чи вимкнув ти праска з ранку?! P.S. помчала назад", - підписала коротко своє фото Лебідь.

Користувачам такий ролик сподобався і ті засипали його лайками, а також коментарями стосовно того, що вона виглядає просто фантастично, а також поділилися тим, яка температура була у їх містах.

Популярні новини зараз
2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

Скріншот допису
Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Рожева" наречена Розенка на камеру показала, що вона вміє виробляти ротом, відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", наречена Розенка "поцупила" в "Сільпо" візок та ледь не навернулася на ньому, відео.

Також "Знай.ua" писав, що наречена Розенка потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови: що сталося з Оленою-Крістіною Лебідь.