Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів з відпочинку, позуючи серед пальм у облягаючих спортивних лосинах, масивних кросівках і логнсліві-оверсайз. Так, артистка продемонструвала неймовірну розтяжку, задираючи ноги в честь того, що її останній альбом "SOLDOUT" отримав свій перший "платиновий диск" в рамках музичної платформи Sony Music Russia.

"На радощах 🔥
альбом #SoldOut отримав статус «платиновий»
любов і труд все перетруть 😬🤘😂", - поділилася радістю Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Як себе налаштувати на спорт. Захоплюєш ❤️", "Очманіти!!!!!!!! Ось це розтяжка 😱🤩", "yo yo 🔥🔥🔥🖤", "Огнішко 🔥🔥🔥💪😍", "Заслуговуєте всіх нагород😍❤❤❤співачка номер 1❤️", "Класна розтяжка", "Оце ноги🔥", "От блін іноплонетянка довгоног 😘", "Яка ж це скажена праця!", "Крутий ранок", "Свєтик треба за це поїсти 😂🤞", "Розумниця👏👏👏👏", "🔥😍які круті фото!".

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.