У середу, 4 березня, в ефір вийшов черговий випуск програми "Світ навиворіт", у якому глядачі можуть побачити чергові пригоди Дмитра Комарова в китайській експедиції. Про це повідомляє прес-служба телеканалу "1+1". У новому епізоді телеведучий побуває в особливому регіоні Китаї – Внутрішній Монголії. Там команда шоу стала частиною місцевого свята, де взяла участь у незвичайній риболовлі і вибиралася з крижаного полону.

Дмитро Комаров у Китаї, фото - прес-служба "1+1"
Дмитро Комаров у Китаї, фото - прес-служба "1+1"

В регіоні, де побував Комарів, проживають понад 6 мільйонів етнічних монгол, які вже адаптувалися до життя в Китаї. Предкам Чингісхана також вдалося зберегти свої особливі традиції, і одна з них народне свято, на якому побувала команда проекту. В це свято жителі влаштовують грандіозний фестиваль, під час якого жителі щороку ловлять десятки тонн риби з озера Чаган. Дмитро Комаров потрапив у цей регіон за день до того, як почалися приготування до фестивалю. Там він познайомився з рибалками і показав, яким це свято бачать місцеві жителі.

Дмитро Комаров у Китаї, фото - прес-служба "1+1"
Дмитро Комаров у Китаї, фото - прес-служба "1+1"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився з Кучеренко.