Український телеканал ICTV почав зйомки іронічного детектива, який називається "Коп з минулого". Нова стрічка – це адаптація відомого серіального формату, який відомий і популярний у всьому світі. Ця історія розповідає про пригоди поліцейського, який 20 років лежав у комі, і несподівано прийшов в себе. Однак після коми коп прокинувся в сучасному світі, а ось думками залишився в далеких лихих 90-х.

Головного героя-капітана міліції Олега Доліна грає відомий український актор Дмитро Суржиков, який знайомий глядачам по багатьом фільмам студії "Квартал 95".

Дмитро Суржиков, фото - прес-служба ICTV
Дмитро Суржиков, фото - прес-служба ICTV

Герой пролежав у комі два десятки років, за цей час світ сильно змінився, міліція перетворилася в поліцію, але поганих хлопців, як і раніше, вистачає. Так що робота в новій поліції з його навичками для Доліна знайдеться. Повідомляється, що всього заплановано 16 серій, але дату прем'єри поки не розголошують.

Зйомки серіалу "Коп з минулого"
Зйомки серіалу "Коп з минулого"

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Оригінальна версія серіалу належить Німеччині. На німецькому ТБ прем'єра вийшла в 2010 році під назвою "Der Lezte Bulle" ("Останній бик"). Незабаром право на адаптацію стрічки придбали у Франції, Естонії, Мексиці, США та інших країнах.

Режисером стрічки став Олег Борщевський, а виробництвом займається ProTV.

"Ми раді, що успішний світовий тв-формат нарешті прийшов і в Україну. Адаптацією серіалу The Last Cop ("Останній коп") займається продакшн-студія легендарного серіалу "Пес". Тому ми впевнені, що новий проєкт стане не менш популярним і улюбленим серед наших глядачів", - зазначила головна продюсерка серіального напрямку ICTV Ірина Храновська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Папіка" Петрожицька поклала око на суддів "Голосу країни".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "Папіка" Дарина Петрожицька знайшла любов на зйомках серіалу.

Також портал "Знай.ua" писав, що найгарячіший учасник "Голосу країни" і палка ведуча ранкового шоу розповіли інтимні історії любові.