Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно прописалася в Росії, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка здорово здивувала шанувальників фотоколажем із лідером німецької рок-групи Rammstein Тіллем Ліндеманном. Як видно, і на Світлані, і на Тіллі однаковий елемент одягу – кокетлива рожева шубка.

Ліндеманн в цій волохатій шубці стоїть на сцені у світлі софітів з мікрофоном у руках. Її він накинув поверх зухвалого епатажного наряду, Тілль не дивиться в камеру і вивалив язик. А ось Лобода в цій рожевій шубці на голе тіло відображена вже після виступу, на ній ще оригінальні чорні штани. Світлана спідлоба дивиться в камеру, її волосся розпущене і розпатлане, а на обличчі сценічний макіяж. У підписі до фото артистка написала німецькою мовою: "Запали сьогодні, дорогий". Очевидно, Лобода мала на увазі недавній концерт Rammstein у Києві. А ось сама зірка напередодні відправилася в тур по Німеччині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.