Доньці зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець Маші майже 17 років. Юна дівчина вже давно самостійна і вже закінчує школу. Маша вже спробувала себе в моделінгу, а також вона активний користувач соціальної мережі Instagram, де часто тішить своїх шанувальників яскравими моментами з життя.

Так, Маша повернулася з Лондона та почала активно публікувати свої сторіс в соцмережі. Першою її публікацією стала одна з визначних пам'яток Києва, а саме Золоті ворота.

Золоті ворота, скріншот Instagram

Потім дівчина розмістила відео, на якому гуляє ввечері на вулиці знімаючи себе. Судячи з ролику настрій у Маші на висоті.

Маша, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

І ось дві останні її сторіс присвячені 8 березня. На першому знімку вона зафіксувала букет квітів, який дбайливо несе в своїх руках. А на останньому фото подруга Маші, яка не рідко публікує відверті кадри, сидить в приміщення на сходах, а поряд з нею стоїть безліч білих пакетів з чарівними квітами. Також донька Олени Кравець відзначила її на знімку в сторіс. Мабуть до свята дівчата в повній бойовій готовності.

Квіти, скріншот Instagram

Подруга Маші, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що донька Олени Кравець Маша показала кілька милих фотографій, які були зроблені вночі, схоже, так дівчина розважається.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Кравець зачарувала своєю старшою дочкою, трепетно привітавши її з днем народження.

Також "Знай.ua" писав, донька Олени Кравець показала кілька милих фотографій з Лондона.