Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. Знаменитість поділилася серією ніжних жіночних селфі без макіяжу, додавши також знімок коханого чоловіка Віталія Борисюка в обнімку з однією з їх маленьких собачок породи чихуахуа. Так, артистка зворушливо привітала дівчат з Міжнародним жіночим днем 8 березня, позуючи в пальто і масивній сірій толстовці з капюшоном.

"Є дуже прості речі:турбота,увага,посмішка,ніжний погляд,сніданок разом,або його дзвінок вранці ,якщо ви на відстані,букетик мімози чи тюльпанів...Але завжди хочеться чогось більшого...😳😜Зі святом 8 березня нас,дівчата!🌷🌷🌷", - забавно підписала кадр Ольга Сумська.Фолловери не пройшли повз: "🌺🌺🌺еталон краси😘 Зі святом Вас)", "Зі святом,неповторна Ольга Сумська,залишайтеся такою ж прекрасною🌹🌹🌹🌹🌹", "І Вас з прекрасним святом весни🌸🌸🌸🌸", "Зі святом , весняного настрою!!!!🌸🌸🌸", "Вам дуже личить без макіяжу !!!🌸", "Сонна Роксолана))))) 🌹", "Зі святом вас!!💞💞 Будьте завжди такою чарівною та шалено щасливою!😍💖💖", "Красуня ....схожа на ранню росу...чиста безневинна", "Ви прекрасні!!! Еталон жіночності!!".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.