Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила трепетне сімейне фото з їх з чоловіком, азербайджанським продюсером, фотографом і художником Асланом Ахматовим маленьким сином Табризом, трепетно привітавши шанувальниць з Міжнародним жіночим днем 8 березня. Так, артистка показала, що у маленького красеня вже є "дівчина", яку той ніжно поцілував на тлі величезного букета тюльпанів.

"Дівчата,зі СВЯТОМ ❤️🌹💄👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️", - лаконічно підписала романтичний кадр Білик. Фолловери не пройшли повз: "Підкорбвач жіночих сердець , підростає", "Зі святом! У вас росте справжній джентльмен і мачо в одному флаконі)💗", "Чарівні дітки! 😍 Зі Святом Вас, Іринко! ❤️💐", "Маленький Мачо підростає❤️", "Ірочка,вам щастя,любові і удачі!🌷🌷", "Табриз справжній джентльмен росте! Нехай у вашій душі завжди буде весна!💐", "🎁 Зі святом 💐 жіночого щастя!!!", "Ну справжній чоловік 😘😍 З святом вас ❤️".

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.