Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий ролик, показавши, як створювався новий "інопланетний" кліп на хіт "Новий Рим", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка зізналася, що зйомки давалися їй нелегко, адже зіркову красуню підвісили на цілих 3 години на трос-резинку і вимагали без зупинки стрибати вгору-вниз, виконуючи при цьому акробатичні елементи. Також Світлані давали лише 2 тижні на постановку і вивчення хореографії, розминалася співачка у невеликій комірчині, де їй також робили масаж і макіяж одночасно.

"тільки що на офіційному каналі ютьюба з'явилася повна версія MakingOf кліпу #НовыйРим 🔥
як Алан підвісив Свєтіка на трос-резинку і вимагав 3 години без зупинки стрибати вгору-вниз , при цьому робити акробатичні «разножки» .... і не тільки ....🤪", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Як знімали кліп дивитися набагато цікавіше ніж сам кліп 😂", "Красуня.", "Суперзірка! Що доводиться переносити крім поглядів...👍🦁💐⭐", "@lobodaofficial але результат вартий того👏✌️😎", "чітко", "Це просто бомба🔥🔥🔥", "Серденько ти така крута...така праця бути красивою і енергійною!!! Обожнюю тебе💐", "Краща 🔥".

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.