Що може об'єднати таких різнопланових людей, як Maruv, Melovin, Аліна Шуфрич та відомих нам ще з Євробачення YUKO, LAUD, KHAYAT?

Звісно, це ніщо інше, як вручення премії, яку до речі троє з присутніх учасників отримували вперше у своєму житті.

Гурт YUKO, премія YUNA
Гурт YUKO, премія YUNA

9 березня у готелі Hilton Kyiv відбулося урочисте нагородження переможців у перших чотирьох номінаціях Національної музичної премії YUNA 2020. У категорії "Найкращий хіп-хоп хіт" переміг дует alyona alyona та Alina Pash з композицією "Падло". Статуетку за "Найкращий електронний хіт" забрала Maruv за трек "Siren Song". У номінації "Інший формат", яка була введена оргкомітетом у 2019 році, перемогла співачка Луна. Імена переможців у інших 13 категоріях буде оголошено 24 березня у київському Палаці "Україна".

SINOPTIK, премія YUNA
SINOPTIK, премія YUNA

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"YUNA в черговий раз розтрощила міф про те, що переможці премії це кожного року "на манежі одні й ті ж", – прокоментував Павло Шилько, генеральний продюсер премії. – У трьох із чотирьох номінацій переможці отримали статуетки вперше".

Morris, премія YUNA
Morris, премія YUNA

Традиційно відповідальним за проведення голосування і підрахунок голосів став гарант чесності премії та багаторічний партнер престижної музичної нагороди Grammy – компанія Deloitte Ukraine.

Maruv, премія YUNA
Maruv, премія YUNA

Під час нагородження Директор департаменту аудиту Deloitte в Україні Маргарита Поступаєва передала конверти з іменами переможців оргкомітету YUNA. Оголосили перших лауреатів 2020 року та вручили нагороди генеральний продюсер премії Павло Шилько, володар нагороди "За особливі досягнення в музиці" Фагот, директор з розвитку премії Ігор Панасов, ведуча NRJ Маша Виноградова, маркетинг-директор Concert.ua Дмитро Чінь, генеральний директор Plastics Ukraine Іренеуш Дерек та співзасновник і регіональний директор ORBI Group Давид Хаджишвілі.

Laud, премія YUNA
Laud, премія YUNA

Гостями нагородження стали номінанти премії, артисти, селебріті та експерти премії: MARUV, MOZGI, YUKO, LAUD, KHAYAT, DILEMMA, Morphom, MOTANKA, SINOPTIK, Фагот (ТНМК), Ірина Федишин, Маша Виноградова, Ірина Монатик, Аліна Шуфрич, Андрій Безкровний, Morris та інші.

KHAYAT, премія YUNA
KHAYAT, премія YUNA

Ірина Федишин, премія YUNA
Ірина Федишин, премія YUNA

Павло Шилько, премія YUNA
Павло Шилько, премія YUNA

Нагадаємо, 9-а церемонія вручення премії YUNA 2020 відбудеться 24 березня у Палаці «Україна». Організатори вже розповіли, що серед артистів, чиї виступи глядачі побачать на церемонії, – MONATIK, MELOVIN, MARUV, дует Alina Pash & KRUTЬ і Артем Пивоваров. А ведучим церемонії стане шоумен Володимир Остапчук.

Нагадаємо, Тарзан влаштував брудні танці на очах у Корольової.

Як повідомляв Знай.ua, Кароль показала неймовірні прийоми з гнучкості.

Також Знай.ua писав, що Jerry Heil влаштувала гарячі Мальдіви посеред Києва.