18-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка зараз навчається в Нью-Йорку, як і бабуся співає, а ще займається моделінгом. Красуня зібрала понад 150 тисяч фоловерів у своєму Instagram, часто публікуючи в мережі яскраві кадри з повсякденного життя. Нещодавно юна знаменитість виставила ніжне весняне селфі, лежачи в своїх апартаментах на пухнастому білесенькому пледі і примірявши джинсове вбрання. Так, дівчина доповнила образ недбалою зачіскою, денним макіяжем і масивними кільцями-сережками, передаючи привіт з сонячного Великого Яблука.

"G’morning ☀️ Coming to you live from sunny NYC.", - лаконічно підписала Євдокименко. Фолловери не пройшли повз: "Така красива, зберегла фотку)", "Неймовірна 😻😻😻😻😻😻😻😻", "Люблю тебе, Софійко.❤️ Хоч я тебе не зовсім знаю, але ти для мене як подруга😘", "Вау, дуже гарне світле фото вийшло. Супер😏👍", "Як же вам добре без чубка)", "Яка ж ти красива 😻😻з минулим святом тебе 😻", "Вау😍Така красива😍😍", "Ех, як же там класно)))", "Походу сонце почало поглинати планету😀", "Сонячна ☀️❤️☀️", "Знаменита онука така доросла стала мілашка !💐🌍📡💖😮#супермодель", "Така щаслива😻 шикарно виглядаєш👌 NYC -мрія... 😉😻🌺".

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, внучка Софії Ротару прикрасила нью-йоркську осінь української харизмою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що внучка Софії Ротару закохала Манхеттен почуттям стилю.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Софії Ротару відкрила осінній сезон в Нью-Йорку.