Відома українська співачка, акторка студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. Так, артистка виставила розкішний чорно-білий кадр зі свіжої фотосесії, позуючи в чорному облягаючому напівпрозорому платті і засвітивши кругленький живіт, а також демонструючи розтяжку.

"Photo @julia.luzina 🤍", - лаконічно підписала Кекелія. Фолловери не пройшли повз: "Така гнучка, що хоч бери і ванній народжуй))", "Ваууу🔥😍❤️", "Шикарна😍 хоча, вірніше зараз сказати шикарні❤️", "Вітаюуууу😘", "Дуже ніжно і чуттєво☀️", "Така чуттєвість і ніжність. 💞 Зачаровує і заворожує 💚", "Красиво 🌹", "Віра, Шикарно! 💕💕", "Шалено красива жінка!!!❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍", "❤️❤️❤️Яке шикарне фото", "Яка гарна фігура👌", "Прекрасна......)))))", "Які вигини 😍😍😍", "Ідеально🖤".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.