Учасниця відомого українського реаліті "Від пацанки до панянки" Вікторія Кошутіна зробила відверте зізнання. Дівчина розповіла, що в дитинстві її били і ґвалтували.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Нового каналу.

На проєкті Вікторію знають, як королеву бурхливих вечірок і трешу. Дівчина без сорому може пройтися голою по вулиці або спровокувати бійку.

Вікторія Кошутина, фото: Новий канал
Вікторія Кошутина, фото: Новий канал

Її життя легко описати словами: sex, drugs, rock & roll. З 13 років білява красуня вживає наркотики. Вона любить потусити і не замислюється про майбутнє. Проте така поведінка з'явилася не з порожнього місця. У ніжному віці з нею відбувалися такі речі, розповіді про які не доведуть до сліз тільки зовсім вже черству людину.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Вікторія Кошутина, фото: Новий канал
Вікторія Кошутина, фото: Новий канал

"Я ненавиджу своє дитинство. Тато дуже сильно бив мене. Якось взяв за волосся і кинув у стінку. А потім ходив ногами по обличчю. Я була вся в крові, втрачала свідомість. Батько не давав навіть вмитися, продовжуючи бити. Не знаю, за що він мене ненавидів. Я йому нічого поганого не зробила", – згадує Віка.

Ще Віка пережила сексуальне насильство.

"Коли мені було сім років, найкращий друг змушував займатися з ним оральним сексом і робити інші жахливі речі. Я казала мамі, а вона мені не вірила. У 15 років на вечірці я напилася, і мене зґвалтували. Після цього психіка зовсім зруйнувалася, я почала займатися сексом з усіма підряд", - каже Вікторія.

На проєкт дівчина прийшла, щоб відшукати справжню себе і позбутися шкідливих звичок. А ще вона мріє почути слова любові від рідних. Чи зможе Віка досягти цих цілей – дивіться щопонеділка о 19:00 на Новому каналі в реаліті "Від пацанки до панянки".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Департамент щастя", - українці відреагували на голі попи і досвідчені пісні в Херсонському раді.

Як повідомляв Знай.uа "Пацанка" показала архівні фото – як з милою відмінниці перетворилася на бандитку.

Знай.uа писав, учасниці "Від пацанки до панянки" довели директора і вирушили з казкового палацу на каторгу.