Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала з-за скандалу навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила компрометуючий кадр і заінтригувала прихильників новим кліпом на пісню "Новая сила киски", а також міні-альбомом "Fatality". Так, артистка позувала з іншими дівчатами в рожевій кімнаті, примірявши еротичну спідню білизну, а також перуку з довгим волоссям.

"#НоваяСилаКиски
Всі будуть в зоні ризику!🔥🔥🔥
В цю п'ятницю на Maruvofficial YouTube Channel 😉
І не гальмуй! Роби передзамовлення ЄР!", - поділилася емоціями Анна Корсун. Варто відзначити, що Шлакоблочина - це ще один псевдонім співачки, який вона називає своїм "альтер-его" 18+". Фолловери не пройшли повз: "Марув вже не та", "Боже. Жахливо", "А як все добре починалося. Але це фе. Це гімн бл*дей?", "Кицька без прописки... гм. У вас тексти скінчилися? 😂", "Так подобалися її пісні,а зараз незрозуміло що, кліпи виглядають дешево, розчарована 😑".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.