Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитості вже давно приписують роман з ще одним тренером проекту, харизматичним виконавцем Даном Баланом, а самі зірки лише підливають масла у вогонь кожен новий випуск. Так, останнім емоційний виступ акторів Даніеля Салема і Дар'ї Петрожицької викликав бурю емоцій не тільки у шанувальників, але і у медійної парочки, які зворушливо танцювали і обіймалися один з одним.

"Головна сцена країни просто запалала від таких емоцій між учасниками. Ти теж залишився у захваті від виступу @petrozhitskaya і @daniel_jihad_salem? 😍 Менше ніж за добу це відео зібрало понад 300 тисяч переглядів і потрапило до трендів Youtube 👏", - йдеться на офіційній сторінці "Голос країни". Фолловери не пройшли повз: "Там заради Тіни і Дана стільки переглядів 😆❤️", "Дан та Тіна тут просто нереально гарна пара❤️❤️❤️", "дантіна та що творять💔", "Головна сцена краіни просто запалала від Дана та Тіни🔥🔥🔥(пишіть правду😂)А взагалі клас,всі учасники дуже гідні❤️", "Швидше за все глядачі втратили розум від емоцій Дана і Тіни 😻😻😻", "Балан з Тіною - красунчики!!!🥰🤣🤣🤣".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.