У Нью-Йорку суд засудив самого впливового продюсера Голлівуду Харві Вайнштейна до 23 років в'язниці у справі про сексуальне насильство. Про це повідомляє CNBC. Одразу після засідання Харві Вайнштейна відвезли не в тюрму, а в лікарню з-за скарг на сильний біль у грудях. Також стало відомо, що адвокат продюсера збирається подавати апеляцію. На тому ж засіданні суду були оприлюднені особисті листування Вайнштейна з його підлеглими, в яких він хотів убити американську актрису Дженніфер Еністон.

Харві Вайнштейн, фото - Getty Images
Харві Вайнштейн, фото - Getty Images

Виявилося, що у 2017 році американський журнал National Enquirer готувався опублікувати статтю, в якій Еністон звинувачувала Вайнштейна в домаганнях. За її словами, продюсер чіплявся до неї під час зйомок трилера "Ціна зради" у 2005 році. Тоді-то він і писав своїм помічникам, що актрису потрібно вбити. Ця інформація ще більше могла закопати впливового ґвалтівника. Але стаття не вийшла, Еністон жива, а Харві покарали.

Дженніфер Еністон, фото - Getty Images
Дженніфер Еністон, фото - Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, Харві Вайнштейн знаходиться у звичайній палаті тюремного лазарету з ще двома чоловіками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Харві Вайнштейна визнали винним у сексуальному насильстві за двома пунктами звинувачення.

Також портал Знай.uа писав, що актора і режисера Тімоті Хаттона звинувачують у згвалтуванні 14-річної дівчинки.