Голівудський продюсер Харві Вайнштейн заплатить своїм жертвам $25 мільйонів компенсації. Знаменитість потрапила у скандал через звинувачення у домаганнях. Жертви сексуальних домагань Вайнштейна одна за одною зізнавалися у неприпустимій поведінці продюсера.

Скандальний продюсер, чия мерзенна поведінка вдихнула життя в рух #MeToo, досяг попередньої згоди з жінками, які звинуватили його у зґвалтуваннях. Повідомляється, що згідно з цією вигідною для Вайнштейна домовленістю, йому не доведеться визнавати свою провину і навіть платити компенсацію самому — цим займеться його компанія.

Харві Вайнштейн, фото: EPA / Scanpix / LETA
Харві Вайнштейн, фото: EPA / Scanpix / LETA

Повідомляється, що суму розділять між усіма жінками, які постраждали від рук колись найвпливовішої людини в Голлівуді. Крім скандалу із домаганнями у Вайнштейна є й інші неприємності: після річного ДТП продюсера, що ледь здатний пересуватися, чекає складна операція на спині.

Харві Вайнштейн, фото: 24tv.ua
Харві Вайнштейн, фото: 24tv.ua

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Харві Вайнштейн знову в центрі секс-скандалу: що на цей раз

Як повідомляв портал "Знай.ua", творіння українського художника освітило головну вулицю Нью-Йорка: "Я знав, чого хотів"

Також "Знай.ua" писав, що відомого оперного співака Пласідо Домінго спіткала доля Вайнштейшна: 30 років його боялись десятки артистів