Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила веселе відео, показавши, як засинає від наркозу в клініці пластичної хірургії, однак не уточнила, яку конкретно процедуру робила. Так, артистка позувала на операційному столі, зазначивши, що від наркозу відійшла швидко, проте перший час не змогла сміятися, а також запропонувала фанатам вгадати, що змінила в собі.

"Ну нарешті в мережі з'явиться підтвердження мого перебування на операційному столі 🤣
Дисклеймер: вразливим людям з тонкою душевною організацією прохання НЕ ДИВИТИСЯ відео✌🏼
Наркоз – справа тонка ))) і судячи по моєї щасливої фізіономії, абсолютно не страшна😁, якщо звичайно ви впевнені у своєму анестезіологу❤️
Завжди хотіла подивитися на себе з боку. Кажуть, що коли людина відходить від наркозу, вона справжня, без соціальних масок, як кажуть, «бути, а не здаватися».

швидко Заснула, прокинулася з питанням «Чому у мене не виходить сміятися ?🤣🤦🏽‍♀️ Ось що у людини в голові? Хіхоньки та хахоньки 🤣👑 Діагнози прохання не вигадувати, доктор вже все поставив до вас. Можете розкрити таємницю золотого ключика, вибравши варіант відповіді з перерахованих нижче:
1. Змінила стать (пол) (або стелю, поки не визначилася). 2. Ліпосакція (кістки теж змащені жиром, а я люблю скрипіти). 3. Вирішила виспатися (якісним глибоким сном). 4. Видалила зайві ребра, щоб бути худіша за Віку 🤣 І тирити речі у Лаури.
5. Повернула цноту. Життя з чистого аркуша, так сказати👑. 6. Виривала гланди – старі мені просто набридли.
7. Просто люблю наркоз.
8. Ваш варіант. Поставтеся до вибору серйозно, наркоз –– це не жарти!🤣", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери не пройшли повз, придумуючи для Слави різні смішні варіанти пластичних операцій.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.