Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим відео зі зйомок ювілейного 10-го сезону культового шоу "Хто Зверху", яке буде вести разом із Сергієм Притулою. Так, артистка приміряла білі облягаючі штани з чорно-золотим принтом, синій топ, блейзер-оверсайз і черевики на підборах, граціозно розвернувшись на камеру і засвітивши струнку фігуру.

"Хто Зверху снимаем 10й сезон) всех ведущих пережила, а Притулу виживу, а потім переживу🤣 Кого б з зірок хотіли б бачити на шоу? Пишіть в коментах😘", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз, пропонуючи улюблених артистів шоу-бізнесу в коментарях: "Крім Притули нікого не бачу👍🙂", "Беднякова!!!!", "Кличка, можна на раунд дошка", "Тіну Кароль😍", "Nk та ПТП❤️", "Полякова, Maruv", "Дана Балана", "Лєся-принцеса воїн😂", "Ти Все одно найкраща 👏👏👏🔥❤️", "красииивааа і такааа харизматичнаааа ❤❤❤", "Грація пантери, погляд орлиці, втім як завжди 🔥".

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше