Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео її команди "Лови Кураж" на гумористичному шоу "Ліга сміху", які за допомогою додатка TikTok вирішили пожартувати над колишнім тренером. Так, в ролику хлопці порівняли артистку з вертольотом, газонокосаркою і козою через її незвичайну міміку, а також "показали" оголене тіло Олі Поляковій, Наді Дорофєєвій та Олені Кравець.

"Ну спасибі вам, дорогі мої «Лови Кураж». Хто не знає, хлопці були моєю командою в Слобожанці. Я дуже пишаюся вами і рада, що ви потрапили у велику телевізійну Лігу, але як можна було пройтися так по колишньому тренеру? 😂 Ну як же вам не соромно? Насипали, так насипали 😂😂😂", - поділилася емоціями Могилевська. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Наташа я дуже ціную ваш талант, але вважаю що це трохи зашкалює", "Наташа,я поважаю Вашу творчість.....але це яось 🤬.....ну дуже вульгарно......таке не можна виставляти на публіку.....", "Наташа, як так можна? 😉Це вульнарно!", "Це вже перебір і не смішно.".

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Могилевська шокувала шанувальників дивним увлечением.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".