Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила зворушливі кадри з мамою Наталією, якій 12 березня виповнилося 63 роки. Так, артистка трепетно привітала найріднішу жінку з днем народження, показавши також сестру Ксенію, старшу доньку Єву і тата Сергія, а шанувальники відзначили, що красуня-мама виглядає набагато молодше свого віку і може похвалитися стрункою фігурою. Варто зазначити, що Наталія Василівна - депутат Ірпінської міської ради, вона багато подорожує і допомагає зірковій донечці виховувати двох дітей.

"дорога наша, люба матуся ❤️
Я вітаю тебе з Твоїм Днем!!
мені добре, коли я знаю, що ти щаслива і посміхаєшся ... Нехай так буде завжди!!
Бережи себе, і будь будь ласка здорова!!!!
і , гарного тобі дня сьогодні 😘😉
ми тебе любимо❤️ @loboda.nata", - поділилася радістю Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Міцного здоров'я і довгих років мамі ❤️", "З днем народження матусю! Красуню, ви дуже схожі ☺️❤️❤️! Щастя! Здоров'я міцного! Гармонії у всьому і Кохання🥳🎁🎉🎊🎂🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹!", "Ви всі просто прекрасні❤️🔥😍", "Які всі красиві 😍", "Ваша дочка схожа на маму Вашу ) така ж красива 🌷🌷🌷", "Мама дуже мила і красива👍🌸🌼", "Яка молода і красива мама!!! 🙏🏻👍🏻🥳", "Мамина копія".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.